26.08 Dag 83 – kulde og varme

Lørdag

Hilde skriver:

 

Det regnet på teltet da vi våknet. Det skulle ikke regne nå, vi hadde blitt lovet sol. Dette var kjedelig, meeen vi måtte jo opp og avgårde uansett.  Det var ikke så ille da vi var komt i gang og blitt varme, heldigvis ?

Heldigvis flott sti og fint terreng å gå i

Oppå fjellet blåste og regnet det, og vi drømte oss vekk til varme steder. Vi sjekket om det var mulig  å sove på et varmt sted i natt. Sannelig dukket det opp et nummer til en hyggelig dame som hadde ledig hus til oss. Vi løp ned fra fjellet, kastet oss inn dørene på en veikro og fikk kjøpt en burger hver før stengetid. Stappmette gikk vi den siste biten til denne flotte gården for å sove. Og tenk, alt dette ville besteforeldrene mine sponse oss med! Så hyggelig, tusen takk for varmen og maten:-) nå skal vi sove godt!

Nå koser vi oss!

 

Km: 11 på sti og 22,5 på vei

Camp: Kirkvollen Pilegrimsgård, Tydal

 

6 kommentarer til “26.08 Dag 83 – kulde og varme”

  1. Trivelig å treffe dere, to flotte, spreke jenter med to flotte hunder (vi treftes ca 1km før Kirkvold Pilgrimsgård). God tur videre!?

  2. Hei jenter! Godt å igjen få kontakt med dere! Ja -nå er det bare å begynne å telle uker- om 5 uker håper vi på å treffe dere på Lindesnes. Jeg følger fortsatt med på kartet- sannelig litt av et terreng dere har gått i- og så i tillegg det ustabile været. Jomen e dokke goe!!!!!!! ønsker dere en fortsatt god tur. Klemmer fra oss to på Sola.

    1. Tusen takk Besta ?? me glede oss te å gi dokk en god klem på Lindesnes om ei litå stund ??

Det er stengt for kommentarer.