27.08 Dag 84 – «Denne dag kan bli vår beste dag»

Søndag

Hilde skriver:

Det var ikke lett å forlate den flotte gården på Kirkvoll! En god natt søvn og en fortreffelig frokost gjorde at morgenen drog ut. En skikkelig lang søndagsfrokost faktisk, herlig. Hilde og Ingebrigt som driver gården var så snille å tilby seg hjelp. Vi fikk gode råd om veivalg og transport av sekkene til dagens mål, tenk så snille mennesker!

Dagen i dag gikk som en lek. Et glansbilde av en norgepålangs-etappe. Perfekt vær, kunne gå i shorts og T-skjorte hele dagen UTEN å bli spist opp av mygg. Terrenget var helt herlig, myk mose og lyng stort sett hele veien, og masse spennende dyreliv. Reinsdyr i hopetall på nært hold (noen løp oss nesten overende), ugle og ørn. Vi stoppet til og med for å bade i en svært så innbydende kulp i en bekk. Vi ble så overrasket av at temperaturen var levelig, så vi hoppet uti en gang til! Nå smiler virkelig naturen til oss ?

Km: 16 på grusvei og 11 på sti

Camp: telt ved  Jensåsvollan (Riastaveien)

 

4 kommentarer til “27.08 Dag 84 – «Denne dag kan bli vår beste dag»”

  1. Det va jo bare en liten pessbette, som du ville sagt Hilde.
    Æ skal passe på å følge dokker, dokker e jo snart i mål. Bare se på kartet!
    Heia team NORGESFERDEN

    Takk for følget. Jeg ønsker dere lykke til videre.

      1. Vi ble litt ivrig når solen tittet frem! Nyte siste del av sommeren ? men det var ganske kaldt altså. Foretrekker dusj

Det er stengt for kommentarer.