29.08 Dag 86 – Følge-bobil

Tirsdag

Hilde skriver:

Etter og ha vinket farvel til Stian, lille Sverre, Tuva og Sandy var vi klare for en dag langs veien. For at ikke hundene skal gå på seg skader på asfalten har de fått lov å være på ferie hos Stian i noen dager mens vi går til Alvdal.

Noen andre som også var klare for en innsats i dag, var tante Liv og onkel Ivar til Andrea. De har kjørt med bobilen sin fra Oppdal for å hjelpe oss! Med sekkene i bobilen og mat servert til oss langs veien har vi det nå helt fantastisk. En stopp i Røros med kaffe og kake på kafé fikk vi også tid til. Og da vi kom i mål med dagens etappe sto de klare med middag til oss i bobilen. For en hyggelig kveld.

 

Km: 26 langs vei uten sekk

Camp: Røste camping, Os

Én kommentar til “29.08 Dag 86 – Følge-bobil”

  1. Foe noen heldige jenter!
    Er mange som heier på dere og hjelper dere med motivasjon !

    Kjekt å se spreke, glade jenter selv om asfaltvandring må til innimellom 🙂

    Hils til storesøster Liv <3

Det er stengt for kommentarer.