31.08 Dag 88 – 3 mnd på tur

Torsdag

Hilde skriver

Etter en god natt søvn på Tynset camping begynte ut i litt tåke og kjølig luft, tante liv og onkel Ivar satte oss av hvor vi sluttet av i går.

Hytten på Tynset camping

De tok også imot oss da vi kom til Tynset igjen etter en times gange. Der spanderte de på oss lunsj på kafé.

Turister og verdens største spark…

Da vi gikk forbi Tynset rådhus var vi likså greit innom og forhåndsstemte til stortingsvalget. Vi har lenge gått å tenkt på det og håpet å få det til. De snille damene på servicetorget veiledet oss gjennom det. Føltes godt å få delta og brukt vår viktige stemmerett.

Stemmer det?!

Til lunsj ble vi igjen plukket opp av følge-bobilen vår og reiste på Aukrustsenteret i Alvdal for litt turist-ferie-aktivitet. Veldig koselig.

Det er fali’ det! Han Kjell tegnet noe vi kunne kjenne oss igjen i.

På siste økt langs veien dukket det opp et kjent fjes utav det blå; vår venn og tidligere med-ferder kom syklende mot oss. Så utrolig morsomt! Han skal følge oss til søndag.

En glad Gaute, klar for nye eventyr (langs rv3)

Det ble en hyggelig kveld i bobilen på campingen med hele turfølget vårt, middag, vin og dessert!

Km: 32 på vei uten sekk

camp: Gjelten Bru camping, Alvdal

 

5 kommentarer til “31.08 Dag 88 – 3 mnd på tur”

  1. Fine rapporter dere gir fra mer siviliserte deler av landet , og så heldige dere er me all hjelp/selskap som dukker opp langs vegen.?Flinke jenter er dere også som passer på borgerbliktene også? Nå er det bare en måned og resten igjen……… og det er jo ikke langt på kartet hvfall? heier på dere videre

  2. Ja, dere rykker stadig fremover !
    Dere er virkelig » 2 naturdiamanter» som P3.morgen kaller dere for 😉 🙂

  3. Ufattelig at æ har fulgt dokker på ferda i 3 måneder allerede, med masse fine bilder og turinfo. (Var litt mer fint nord for Saltfjellet — syntes æ) god tur videre sørover jenter ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Æ følger dokker på nettbretten ????

Det er stengt for kommentarer.