01.09 Dag 89- Alvdal Vestfjell

Fredag

Hilde skriver

Vi tok farvel med snille tante Liv og onkel Ivar etter en god frokost. Takk for deres bidrag så denne turen ble enda mer innholdsrik og fargerik. Takk for alle nettene på campinghytter, middager, frokoster, kafébesøk og museumsbesøk. Og ikke minst takk for alle rastepausene dere tok med oss, og at dere holdt oss gående gjennom dagen.

 

Gaute hadde gjort skikkelig planlegging for å kunne være med oss de neste dagene. Vi skjønte ikke så mye av alt han forklarte om kjøring av bil og sykling i ene og andre retningen, men uansett utrolig hyggelig å ha han med. Og veldig godt at han kjørte sekkene våres til dagens camp!

 

Nyter turlivet
Alvdalsfjellene

Vi trasket på en fin grusvei hele dagen, opp i Alvdalsfjellene, og la oss til i telt ved veiens ende.

Vin til real turmat hever smaken!

 

Km: 27 på vei uten sekk

camp: Flatsætra telt