04.09 Dag 92- Nesten 4 mil

Mandag

Hilde skriver:

Bjørnhollia

Vi prøvde å finne allslags unnskyldninger for å la vær å gå fra vakre Bjørnhollia med all den gode maten (sveler og syltetøy til frokost-kaffien). Men ut måtte vi. Fornøyd med å komme i gang til klokken var 10, gikk det virkelig unna på stien til Rondvassbu. Der stoppet vi og spiste rømmegrøt.

Alternativ transport av sekker- godt med avlastning. Leide sykkel fra rondvassbu

Herfra gikk det bare nedover, fra fjellet, med lyset og motivasjonen. Vi tenkte mye på tidligere Hilde og Andrea som satt og drakk kaffe til langt på dag, da vi tuslet ned til Otta i bekmørke. At vi ikke gikk tidligere. Men en snill dame møtte oss på Otta camping med ledig hytte og nytt depot til oss.

Otta i mørket

 

Km: 12 på sti og 27 på vei

Camp: Otta camping