06.09 Dag 94 – asfalt, kafé og hotell

Onsdag

Hilde skriver

Det var ikke særlig lett å stå opp på denne regntunge dagen. Anton på Weistad tilbøy seg å kjøre sekkene våres et stykke på veien, til butikken hans litt oppi dalen.
Mens vi litt molefonken spiste frokost og prøver å psyke oss opp til en regnfull natt i telt, sender pappa Tor Øyvinn melding og vil at vi skal ta oss inn på et hotell han har funnet noen mil opp mot fjellet, på hans regning. Overlykkelige spretter vi opp og kommer oss i gang.

Fordelen med å gå på vei er at sjansen for bedre mat blir større. Vi var innom butikken til Anton og handlet oss litt godt! Hadde en morsom og spennende runde med flaxlodd-skraping, men det endte med tap. Etter noen kilometer til dukker enda en butikk med kafé opp. Her blir vi selvfølgelig sittende en stund å se på regnet ute (og spise!).

Vi begynnere alle fire å bli gira på noe annet enn tørrfôr.

Vi er omgitt av snille folk som hjelper oss med sekkene, og verten Karola på hotellet tok dem med siste stykke. Vi vagget oss inn på Hindseter hotell, et vidunderlig sted som tok pusten fra oss. For et harmonisk sted. Og i tillegg ønsket de Tuva og Sandy velkommen inn. Alle fire slappet av i peisestuen på kvelden over et glass vin (til de «voksne»).

Herlig atmosfære i peisestua på hotellet

km: 29 på vei uten sekk

camp: Hindseter hotell

3 kommentarer til “06.09 Dag 94 – asfalt, kafé og hotell”

  1. Det er så gøy å lese oppdateringene deres! Nå har dere jammen kommet langt på vei. Så deilig med en natt på hotell. Det er vel fortjent 🙂

  2. Når værmeldingen sier regn og surt vær så kan det være godt å få seg en god natts søvn inne før en starter på Jotunheimen:)

  3. Ser dere for meg når hotellmeldingen kommer – fordi dere fortjener det.
    God tur videre over Jotunheimen. Skulle gjerne vært med dere noen dager. Kjørte over Valdresflya i sommer og drømmer om å dra tilbake.
    Gleder meg til det kommer bilder.

Det er stengt for kommentarer.