07.09 Dag 95 – Endelig i fjellet igjen

Torsdag

Hilde skriver:

Det smakte selvfølgelig helt magisk med frokosten på hotellet. Alt var så gjennomført på dette hotellet, og det var ikke noe dårligere med frokosten. Vi spiste oss stapp mette, fikk hjelp til sekketransport av de som drev hotellet og var igang med dagens gåing.

Etter 20 kjipe kilometer langs veien var vi endelig kommet til Gjendesheim turisthytte i Jotunheimen. Denne plassen har vi gledet oss til å ankomme lenge. Harald Øvstedal på Gjendebåten var så grei å ta med seg sekkene til dagens mål, mens vi selv gikk turen langs vannet Gjende til Memurubu. Det var herlig å bytte ut asfalten med mer naturlig underlag. Det sliter på langt nær så mye på føtter og ledd. Og humøret stiger betraktelig. 

 

Det var folksomt på hytten, men to ledige senger hadde de igjen til oss. 

Km: 20 på vei og 10 på sti (totalt 30)

Camp: Memurubu turisthytte