09.09 Dag 97 – Jotunheimen i bakrus

Lørdag

Hilde skriver:

Med en ørliten hangover, lite søvn og regn hamrende på teltduken var det ingen lett jobb å komme seg opp i dag. Vi tok båten tilbake til Gjendebu kl 07.45. Fryktelig tidlig. Kaldt og mye regn. For en bra start. Vi evakuerte inn på turisthytten Gjendebu og ba så fint vi kunne om å få kjøpe frokost hos dem. Det ble en flott hotell-standard frokost, selfølgelig sørget vi for å bli kvalmende stappmett.

Skiftende vær

Regnet ga seg da vi var klare til å gå, snakk om flaks! Det ble en skjønn dag, selv om hodet banket litt og kroppen helst ville krype i posen. Oppå fjellet kom vi i prat med et sprudlende par som var så imponert og interessert i turen vår! Det var så gøy å snakke med dem, energien deres smittet lett og vi gikk smilende videre med nytt påfyll av energi. Vi tok dessverre ikke bilde av dem eller navnene deres. Så hvis dere leser bloggen vår, blir vi veldig glade om dere legger igjen en liten hilsen i kommentarfeltet?

Nydelige høstfarger i fjellet
Utsikt over Bygdin

Vi fikk oss en god middag på Fondsbu turisthytte før de siste kilometerne for dagen ble unnagjort på vei langs Tyinvannet.

Km: 17 på sti og 5 på vei (totalt 22)

Camp: telt i nordøstre enden av Tyin, langs veien

3 kommentarer til “09.09 Dag 97 – Jotunheimen i bakrus”

  1. god morgen! Ser det har vært ei «travel» helg—- men det jo godt å få med litt «påfyll» av det sivile livet og. Nå begynner dere å vandre inn på områder vi kjenner igjen etter våre flotte turer.Ser ut for at dere alle fire er i fin form- så vi to ønsker en fortsatt flott tur. Mange klemmer!!!!!

  2. Det går rette veien og mila fremfor dokker minker jo hver dag ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Dokker er allerede i velkjent og lettgått terreng så det er bare å nyte hver dag ute i vår fantastiske natur ??? klem og god tur videre i kanskje forhåpentligvis bra vær ??

Det er stengt for kommentarer.