13.09 Dag 101- Pangstart på nytt delmål

Hviledagen var herlig, jeg følte meg nesten som hjemme! Pappa hjalp til med impregnering av utstyr og Therese hadde ordnet med bomullsklær og massevis av mat og godis til oss. Ekstra kjekt var det å være med Thea igjen, min halvsøster (1 1/2 år), hun har vokst mye på tiden jeg har vært borte.

Mye lemmen i fjellet
Kom inn til dette – Hilde som kokkelerer med hatt på Bjordalsbu
Klare for nytt delmål med nyvasket turtøy

Pappa kjørte oss tilbake til Breistølen hvor vi ble hentet. Turen videre mot Iungsdalshytta startet i veldig fint terreng, men etterhvert mye stein. Da vi ankom Iungsdalhytta var hele jaktlaget til Torstein der. Torstein er kollega og god kamerat av Pappa. Jeg har fått være med på flere jaktturer med han tidligere, så det var artig å se han igjen! Med hytta full av svette mannfolk og øl fikk vi høre om blant annet dagens vangst, kodespråk på radioen og andre røverhistorier.

Km: 30 på sti
Camp: Iungsdalshytta

Én kommentar til “13.09 Dag 101- Pangstart på nytt delmål”

  1. Det var kjekt å ha dere i Myrkdalen:). Det er store kontaster i fjellet noe som været på Beistølen viste da jeg hentet dere på mandag i sterk vind, 4 grader og regn til onsadg morgen med lettskyet og nesten vindstille. Kjekt dere traff Torstein på Iondalshytta:).

Det er stengt for kommentarer.