14.09 Dag 102 – Overraskelse på Geiterygghytta

Torsdag
Hilde skriver

Vi sneik oss ut hytten i morges, forbi de sovende jegerne. For å slippe å gå i mørket i kveld, måtte vi begynne tidlig. Jeg hadde en ikke fullt så god start på dagen, vondt i begge knær og hofter etter gårdsdagens pangstart av nytt delmål. Det gikk heldigvis litt bedre utover dagen, med smertestillende, rolig tempo og gode pauser. Andrea er god som holder ut!

Til tross hadde vi en veldig flott dag, nydelig vær og flott terreng. Litt mye stein på disse høydene, men det gikk greit. Vi kom fram til en betjent koselig hytte kl 20, fikk en herlig middag og et eget rom for alle 4!

Overraskelse fra Sigurd Jonas

I resepsjonen ventet det en hyggelig overtakelse til oss! Sigurd Jonas, kompisen til Andrea og vår følgesvenn fra tidligere på turen, hadde levert en pakke til oss her. Den var fylt med vin, chips og masse smågodt! Den gjorde godt for ømme ledd og såre muskler, tusen takk! 🙂

Km: 30 på sti?
Camp: Geiteryggshytta

Én kommentar til “14.09 Dag 102 – Overraskelse på Geiterygghytta”

Det er stengt for kommentarer.