16.09 Dag 104 – Dukkert i høyfjellet

Lørdag
Hilde skriver

Etter en god frokost på Finse (sammen med veldig mange andre mennesker), gikk vi i gang med dagen. Vi visste vi skulle gå langt, så vi måtte disponere dagslyset best mulig.

Vel halvveis synes vi at vi lå godt an, så vi hadde en lang middagspause og hoppet like så greit uti et grønt isbre-vann like ved. Iskaldt, men moro, på 1355 meter over havet! Nådde derfor dagens mål akkurat før mørkets frembrudd.

Fremme ved dagens mål, slo vi av en prat med en dame over kveldsmaten. Det viste seg at vi nesten har møtt henne en gang tidligere på Norgesferden, oppi Nordland. Vi hadde kommet sent til hytten Røysvatn og la oss i sikringsbua, hun og en venninne lå i hovedhytten. De gikk før vi sto opp morgenen etter. Veldig koselig å treffe henne på ordentlig denne gangen.

Km: 27 på sti
Camp: Kjeldebu