17.09 Dag 105- Sliten, men ikke lei

Søndag

Andrea skriver:

Tidlig oppe og avgårde kl 07.10 for å rekke frem før mørket på kvelden. Lang dag med 31 km stod på programmet. Litt slitne og startet ut i grått vær, men vi suste avgårde og vipps var Dyranut og riksvei 7.

Dyranut var egentlig stengt for sesongen, bare noen rypejegere som brukte stua. Vi fikk såklart komme inn på kaffe og sjokolade!

Nå kom endelig på skikkelig vidde slik som vi hadde sett for oss. Flatt og fint å gå, med finere vær. Pausene nøt vi med solgløtt og rødvin i turkoppen.

Vel framme på Sandhaug ventet Finn Einar som gikk forbi oss tidligere i dag. Han møtte vi først på Sulebu for en ukes tid siden, og vi har gått samme ruten over vidda. Han hadde vært der noen timer allerede, og satt klar for å spise middag med oss. Veldig trivelig! Takk for god oppvarting av Jan og Brita ?

Km: 31 på sti
Camp: Sandhaug