22.09 Dag 110 – Slitsomt med regn i lengden

Fredag

Hilde skriver:

Det var uvant med en så rolig hviledag som her på Haukeliseter. Det var ikke så mye som skulle gjøres, «bare» klesvask og filmredigering. Derfor fikk vi god tid til å slappe av og spise masse mat. Mamma til Kenneth, Heidi kom også på besøk til oss, hun hadde med sjokoladekake! 

Kenneth og Heidi hjelper oss å sortere mat for de resterende dagene til Lindesnes
God middag på Haukeliseter fjellstue

Turens nest siste delmål startet i regn. Det forstyrret for øvrig også vårt forsøk på å nyte den deilige frokost-buffeen, vi satt bare og grudde oss til å gå ut. Men da var det greit at Kenneth skulle være med å gå i dag, for han var full av energi og oppløftende ord! Etter to mil langs E134 ble det opphold men litt tåke. Vi kom oss over fjellet til rv9 likevel, akkurat i det mørket falt på. 

Km: 24 på vei og 10 på sti (totalt 34)

Camp: Bjåen turisthytte