25.09 Dag 113 – Gjørme på heia

Mandag

Andrea skriver:

Store vinduer med sofakrok ble benyttet til frokosten, her kunne vi virkelig nyte utsikten! Vi ble begge enige om at vi må tilbake til Bossbu en gang i framtiden. Etter to kopper kaffi kom vi oss igang med dagens kilometre.

Fin natur og bra merking, men ekstremt mye gjørme! Det var tungt å bokstavelig talt måtte dra føttene med seg.

Hva har skjedd her? Masse knust skjell midt oppi heia?

Vi ankom Øyuvsbu en time etter planen, men klarte oss uten hodelykter. Her var hytta allerede oppvarmet av tre herrer som nyter noen dager på fjellet med fiskestanga:) Det ble en hyggelig kveld med disse karene, og mye godt drøs.

km: 24 på sti og gjørme

Camp: Øyuvsbu (DNT)

6 kommentarer til “25.09 Dag 113 – Gjørme på heia”

  1. Det nærmer seg målgang i raske steg ser æ (noen avstander går veldig raskt unna ifølge GPS målinger?? har dokk vingar ???? forhåpentligvis kjem dokk til målstreken idag lørdag og æ gratulerer både dæ Hilde og dæ Andrea med vel utført tur ?? det har vært en fryd å følge dokker på skjermen, enten heime eller på jobb uten at hu mor Reidun har avslørt dette. Takk og for koselig helsing tidligere på turen ?? Hvor går neste tur ?? Norge på tvers eller hvorfor ikke Svalbard på langs ?? Lykke til videre i livet begge to ??????

  2. Ser på kartet at dere er straks i mål, gratulerer så mye!!
    Har vært moro å følge dere.
    Hilsen Tomas og Ellen fra Cunojavri ☺

    1. Gu’kor kjekt at dere har fulgt med! Håper alt står bra til med dere. Nå skal vi hvile godt og lade opo til flere kortere turer fremover ??

Det er stengt for kommentarer.