26.09 Dag 114 – Gaukhei for oss selv

Tirsdag

Hilde skriver:

God start på dagen,  frokost sammen med de sørlandske fiskerne og plank over gjørmehullene. Planken tok dessverre fort slutt, men det ble en bra etappe likevel. Vi hadde en god flyt over haugene og kom tidlig fram. Det var stilt og rolig på hytten, og vi hadde tid til å lage oss akkurat det vi ville til kvelds før leggetid. Fra proviantlageret ble det hentet ut spagetti, smør, ost, kornmo, kakao og toddy. Det var veldig fint å bare være oss fire siste kvelden i fjellet på norgesferden, bare slappe av, roe ned og nyte den friske fjellheim-lufta og varmen fra vedovn og ullpleddet.

Trolsk og mystisk stemning i tåken da vi ankom Gaukhei

km: 17 på sti og gjørme

camp: Gaukhei (DNT)

Én kommentar til “26.09 Dag 114 – Gaukhei for oss selv”

Det er stengt for kommentarer.