27.09 Dag 115 – Siste dag i fjell og gjørme

Onsdag

Hilde skriver:

Vi sto opp ekstra tidlig i dag for å benytte dagslyset. Siste morgenkaffe i fjellet med stearinlys satte stemningen. Da vi etter en stund mottok signaler på telefonen, benyttet vi anledningen til å sende en siste hilsen til P3morgen som leste den opp for oss. Du kan høre den ved å trykke play under her (ps: Silje leser feil dag, det sto lørdag i meldingen).

 

Omtrent halvveis på dagen, ved Langevatn før Ljosland, møtte vi en gjeng mannfolk i et skur nede ved vannkanten. De hadde en kaffetår og en sjokoladebit og se av til to slitne jenter, og ønsket oss lykke til med vandringen rundt vannet. Det tok ikke lang tid før vi skjønte hvorfor. GJØRME! Andrea var på et tidspunkt til låret i gjørme, jeg måtte dra henne opp.

Fisefine huskyen har nok aldri vært så skitten i sitt liv!

Vel nede ved veien kom min tante Sissel kjørende imot oss! Vi evakuerte inn i bilen hennes, i ly for styrtregnet som plutselig kom over oss. Sissel tok hunder og sekker og kjørte til en hytte hun hadde fått låne av noen snille venner. Andrea og jeg fullførte dagens mål med 10 km på veien mot Lindesnes før vi ga oss for kvelden. Vel inne på hytten til Sissel lå hundene og snorket i hundesengen på gulvet, vi spiste ferske reker og drakk cava! Tusen takk for god behandling tante Sissel! En bra avslutning på delmål 13.

To gode venner viser omsorg og deler på sengen

Km: 18 på sti/gjørme og 12 på vei (totalt 30)

Camp: Hytten til snille venner av Tante Sissel på Ljosland