28.09 Dag 116 – Bare vei igjen nå!

Torsdag

Hilde skriver:

Etter en god frokost satte Tante Sissel oss av ved gårsdagens endepunkt og tok med seg Tuva og Sandy hjem til Lyngdal, hvor de skal slappe av til målgangen på lørdag.

Det går i surr noen ganger, om sko eller bukse skal på først?!

Vi gikk. Og gikk. På vei. Asfalt. En lite sjarmerende sjarmøretappe mot mål er foran oss må vi si. Men ikke mindre viktig for å kunne oppnå drømmen vår. Motivasjonen er på topp, selv med vonde bein og dårlig vær.

Ved dagens mål like før Byremo, sto min tante Solvår klar for å hente oss med seg til Konsmo. Her bor mitt søskenbarn Silje (datter til Solvår) med familien sin. Vi fikk mat, husrom og en veldig hyggelig kveld sammen med Balto, Sunniva, Marius, Fredrik, Silje og Øyvind. Sunniva og Marius hadde tegnet tegninger til Andrea og meg, tusen takk for det! Kenneth kom også hit til kvelden med campingvognen, klar for en siste handler-innsats.

Marius og Sunniva med hyggelig melding og viktig budskap til oss

Km: 36 på vei

Camp: Hjemme hos Silje og familien på Konsmo

Én kommentar til “28.09 Dag 116 – Bare vei igjen nå!”

  1. Så koselig å se denne gjengen? og så herlig at det bor noen tanter og søskenbarn i nærheten av denne siste landevegsetappen også?

Det er stengt for kommentarer.