29.09 Dag 117 – Vår første 5-mil

Fredag

Hilde skriver:

Etter en tidlig frokost sammen med denne fine familien som gjorde seg klar for barnehage, skole og jobb, var vi i gang med dagens etappe. Kenneth satte oss av litt nord for Byremo, og besøkte oss jevnlig nedover Audnedalen med mat og drikke. Omtrent halvveis på dagens etappe plukket han oss opp og kjørte et lite stykke opp til gården til Tante Solvår og Onkel Olav på Listad. Her sto farmor og farfar, søskenbarnet mitt Kristin med lille Mille og Sunniva og Marius klar for å dele en herlig middag med oss. Et utrolig hyggelig avbrekk i asfalt-vandringen vår.

Kenneth sto klar på Vigeland da vi var ferdig med dagens mål, og kjørte oss til Solstrand Camping hvor campingvognen sto klar til å bare legge seg rett inn for å hvile. Det gjorde vondt, men vi var fornøyd med å ha fått til en dag på Norgesferden med 5 mil på en dagsetappe. Selv om det også er litt vemodig at det nå er siste kveld og natt av drømmen vår, og at det i morgen er slutt.

 

Km: 50 på vei

Camp: Campingvogn på Solstrand Camping