30.09 Dag 118 – Siste dag på turen

Lørdag

Hilde skriver:

Turens siste dag. Vi gikk med klump i halsen og gjennomvåte klær fra starten av. kilometrene føk av gårde, vi prøvde til og med å hale ut tiden med somling langs veien og løping på stranden. En blandet følelse spredte seg, vi vil nå målet vårt men ikke avslutte turen. Vi vil møte igjen alle vi er glade i, men ikke tilbake til hverdagen. Vi vil inn å tørke oss og bli varme, men ikke slutte å gå (i fjellet vel å merke). Men vi fortsetter å gå, for motivasjonen for å oppnå drømmen vår er den største drivkraften. Og flere av de vi er glade i begynte å dukke opp langs veien, som Pappa Tor Øyvinn, nevøene mine Noah og Emilian, Mor Reidun og Far Kolbjørn. Den siste pausen før Lindesnes hadde vi på en hytte min Tante Sissel og Jorunn hadde lånt for å huse tilreisende familiemedlem. Her tok vi med oss sekker, Sandy og Tuva for å traske inn på målstreken.

To spente jenter på de siste kilomentrene

Velkomsten ved Lindesnes fyr var overveldende! Først fra det vi trodde var selve velkomstkomiteen på utsiden av kafeen og museet – en flokk med familiemedlem  og venner i regntøy med flagg og bannere som jublet oss i mål. Vi måtte raskt avbrytes i denne gjensynsgleden, for vi fikk beskjed om at en veldig formell protokoll for norgepålangsere måtte signeres sammen med fyrvokter Kjell, som hadde det travelt. Inn gjennom en lang gang, av med bløte sekker, jakker og videre inn i lokalene. Han lukket forsiktig opp en dør i enden av gangen. Med ett begynte det å spille musikk, døren åpnes og vi tredde inn i en stor kinosal full av mennesker. Herlige mennesker VI kjenner! Masse norske flagg, klapping og roping. Andrea og jeg sto ydmyke, med tårer i øynene og tok innover oss hyllesten fra over 60 små og store mennesker vi er glade i. Dette ble svært overveldende, et magisk øyeblikk vi aldri kommer til å glemme. Et øyeblikk som pakket den fantastike turen vår inn i den vakreste innpakkingen som kunne tenkes.

For en liten smakebit på stemningen, trykk på linken under her:
IMG_3641

og her:

 

Det var for mange i rommet til å kunne nevne alle her, men til dere som var til stede – TUSEN TAKK<3
Og takk til Lyngdal Brass som spilte for oss!
Takk til Fyrvokter Kjell, Far Kolbjørn, Pappa Tor Øyvinn og samboer Kenneth for å ha stelt i stand alt dette!
En ekstra takk til alle dere som heier på oss hjemmefra og ivrig leser om opplevelsene våre på hjemmesiden vår.
Tusen takk til alle sponsorene våre som var med på å gjøre turen vår mulig å gjennomføre.

TUSEN TAKK til alle som har hjulpet oss underveis på turen,  med sekketransport, kjøring, overnatting, mat, hundepass, gode råd og lokalkunnskap.

Vi klarte det! Globus til fyrtårn – hav til hav

Det ble en god middag og mye godt drøs utover kvelden på hotellet på Spangereid, herlig å være omkranset av så mange flotte mennesker som viser oss så mye oppmerksomhet.

Km: 26 på vei

Camp: Lindesnes Havhotel

Én kommentar til “30.09 Dag 118 – Siste dag på turen”

  1. Jeg er kjempe imponert! Da vi traff dere langs veien på vår NPLferd, må jeg si jeg aldri trodde dere vill eklare det. En av dere halta, og det gikk veldig sent. Jeg var superglad for at vi sykla, og ikke skulle gå hele veien, men kun 600 km. Men tilsammen var det 3000 km. Hvor mye ble det for dere? I etterkant har både Gro og jeg hatt en nedtur, ikke så rart, vi også var ute lenge, i 9 uker – og da i vår egen boble. Også kommer man hjem, hviler noen dager også er det rett tilbake til det vanlige stresset, og man skjønner ikke en gang at man har virkelig vært på denne turen. Men nå har vi fått forespørsler på foredrag etc, så nå er det å minnes, fortelle, og så blir forhåpentlig turen VIRKELIG! Ønsker dere en god tid etterpå. Huske, den kan bli litt tøff psykisk og fysisk. 🙂 Stor klem fra Jeanne

Det er stengt for kommentarer.