Sponsorer og hjelpere

  • Ta gjerne kontakt om du vil sponse oss!

Hva får dere av å sponse oss?

Vi kan tilby god plass for reklame på hjemmesiden vår, samt logo på klær og utstyr som vises på bilder vi legger ut. Dere vil få to gode ambassadører som kan promotere deres produkt og merkenavn. Håper dere vil være med å støtte to jenter på deres eventyr!

Våre sponsorer:

 

 

Olympus Norge har sponset oss med actionkameraet TG-tracker. Vi får også låne et kompaktkamera E-M5 Mark II. Tusen takk til, Annika Johansen, Nordic Key Account Manager i Olympus.    

 

 

 

     

Wenaas Nordic a/s sponser oss med ett par sko hver. Vi skal teste den helt nye fjellstøvelen til Crispi som heter Briksdal. Gleder oss til å teste skoen gjennom hele Norge, og vi lover at den skal bli testet godt! Følg med for produktomtaler av skoen underveis.
Tusen takk til Magnar Haukeberg,  hjelpsom og trivelig kar!

 

Sport 1 Øyrane Torg har gitt oss 30 % på alt utstyr vi har kjøpt, + vi har fått en del turutstyr som jetboil fra primus, klokke fra Suunto, vindjakke og t-skjorter. Tusen takk til butikksjef, Tor Erik. Han har virkelig engasjert seg for at vi skal få det riktige utstyret til ferden.

 

«Også med karter til å finne veien hjem»

Alt mulig service har vært så snill å sponse oss med 10 000 kroner. Alle papirkart og GPS kart blir dekket 🙂  Vi har også fått refleksvester, hansker, caps og buff.  I samarbeid med Fredriksen silketrykk har han fikset logoen vår på klær og utstyr. Tusen takk, Kolbjørn Pedersen.

 

Gottit.no sponser med Eat Natural barer gjennom hele turen. Tusen takk til, Knut!

 

Naturalis.no sponser med næringsbarer/rawbarer og tørket frukt/bær. Tusen takk, Tore! Vi ser fram til god og næringsrik mat på turen.

 

Multiconsult sponser oss med 5000 kr. Tusen takk for pengestøtten, Mette Davidsen. Pengene blir brukt til flybilletter til Nordkapp

 

Naturbarnehagene i Sandnes har sponset oss med 5000 kroner. Utrolig kjekt! I tillegg har vi fått hver var buff og drikkeflaske til turen. Tusen takk!

 

Peab Anlegg AS og Solhytten AS har sponset oss med 5000 kr hver.  Dette fikk vi beskjed om like før avreise, og pengene skal komme godt med til å unne oss god mat og noen hytteovernattinger på ferden 🙂 Tusen takk til Jan Vidar Lie i Peab og Willy Mjåtvedt i Solhytten

 

Vossakjøt har sponset oss med 40 pølser med tørket kjøtt. Vi skal dele dette utover på depotene slik at vi har litt hver dag gjennom hele ferden. Tusen takk!

Tone Kristin på Spar Hjelmeland har sponset oss med 30 stk melkesjokoladeplater. Hun har også ordnet sponsing fra Axa med havregrøt porsjonsposer. Dette kommer veldig godt med, og vi er super takknemlig! Tusen takk, Tone Kristin.

 

Andre gode tilbud:

Real Turmat har gitt oss god rabatt på kjøp av middager. Tusen takk til Jan Trondsen, som har fikset og ordnet med bestilling og gratis frakt.

 

Helsport.no har gitt oss 40 % på kjøp av telt. Vi gikk for Lofoten super light 3 manns-telt.

 

Tusen takk til Platou Sandnes for gode rabatter på skikkelig turutstyr! En ekstra takk til Jarand på Platou. Han skal gå Norge på langs vinteren 2018, og har rikelig med erfaringer og gode råd han gledelig deler med oss.

Andre gode hjelpere:

Jon Øyvind Tøsdal. Andreas svoger Hjemmeside-ansvarlig; fikset oppsett og alt annet vi ikke får til ? han har også ansvar oppdatering fra spot og kart. Dette gjøres ca 1 gang i uken ? Han begynner å få en god merittliste på NPL- assistanse, i fjor var han god hjelp for Norgetilfots-gutta. Takk for hjelpen!

Tor Øyvinn Andersen; Andreas pappa og vår mentor/ værmelder/ rekogniserer.  Fått låne nødpeilesender og GPS ? To viktige redskaper som er et must på langtur. Takker og bukker for all hjelp!

Kenneth Meland; Hildes kjæreste og vår depot-ansvarlig. Han ordner med mat til oss og hundene, legger til ekstra utstyr vi trenger i depoene, og sender dem i posten til avtalt tid og sted. Uten deg hadde vi alle sultet ihjel?

Tusen takk til Harald (lillebror til Hilde) og Lotte&Odd Eirik (vennepar til Hilde og Kenneth) som har hjelpt oss på sene kvelder å pakke snackeposer til oss og hundemat til depoene.

Tusen takk til Besta og Kåre (Hildes besteforeldre) som har strikka ull-luer til oss og gitt oss det vi trenger av førstehjelp, stell av sår og gnagsår.

Tusen takk til Tone Birthe, mamma til Andrea, som har hjelpt oss med innkjøp av mat til hele turen!

Tusen takk til Kamilla Andersen (Andreas søster) og Ingrid Amundsen (vår gode turvenninne) for skisse og tegning av vår flotte logo. Den går vi stolte med på brystet, buffen og sekken.

Norge til fots-gutta: Trygve, Jon og Patrick. Leser dagbok og beskrivelser av etapper. Trygve har vi spurt om mye rart som vi bekymrer oss for, som blant annet elvekryssinger. Vi har fått låne Spot og diverse teknisk utstyr. Takk for hjelpen!

NPL-søstrene: Mari Teigen Varanes og Martha Sofie Teigen Varanes har vært til vår fulle dispensasjon i planleggingstiden, vært til god hjelp i valg av klær og utstyr. Godt å få snakke med noen jenter som har vært gjennom det samme som vi skal til med. Tusen takk for gode svar og støtte!

Og takk til alle familiemedlemmer og venner som kommer med støttende meldinger og kommentarer, det gir virkelig motivasjon og godt humør ??

Vi går Norge på langs; juni- oktober 2017